Elite Resort Hotel

PozeDescriere

The Elite Oradea face parte din categoria hotelurilor şi restaurantelor de lux. Cele 40 de camere confortabile, atmosfera liniștită a lounge-ului, piscina exterioară încălzită, eleganţa sălii de evenimente precum și serviciile personalizate, îi conferă un statut aparte fiind adesea recomandat pentru eleganţa şi intimitatea pe care o conferă. Camerele sunt în regim standard, premium sau apartament și dețin dotări de 4 stele precum și internet de mare viteză.

The Elite a fost primul hotel construit în regim privat, din Oradea, beneficiind strict de investiții din fonduri private. Hotelul a fost restaurat și renovat între anii 2019 și 2020.

Elite Resort Hotel are o rată de ocupare generală de 85%, pe tot parcursul sezonului de vară crescând la 100%. Clienții:

• 50% dintre aceștia sunt internaționali, restul de 50% fiind rezidenți români;

• 75% dintre clienți aleg hotelul în interes de serviciu, fiind clienți business, restul de 25% alegând locația pentru recreere și relaxare.

Sala de evenimente Elite are o capacitate de 200 de locuri și poate fi folosită atât în scop de business pentru organizarea diferitelor conferințe naționale sau internaționale, cât și pentru evenimente private precum nunți, botezuri, petreceri sau alte ceremonii. Piscina hotelului este pe toata durata anului cu apa incalzita. In timpul verii temperatura apei este intre 29-32 de grade celsius, iar pe durata iernii temperatura apei este intre 32-35 de grade celsius.

 


Localizare

Oradea, județul BIHOR, România
PARC I.C. BRATIANU, 24-28, Oradea, Bihor

Info

Hotel
0733 Arată telefon
Website Link extern

Oradea, județul BIHOR, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Piscina exterioara Piscina exterioara
Lounge Lounge

Contact