Agropensiunea Rose Hip Hill

PozeDescriere

Așezată într-un loc extrem de frumos, retras și liniștit – în apropierea pădurii și a unui pârâu, agropensiunea Rose Hip Hill se află în Valea Târnei, comuna Șinteu, între Aleșd și Zalău, oferind oaspeților săi posibilitatea de a vizita dealurile, pădurile, cascadele și peșterile frumoase ale Bihorului. 

La o scurtă abatere de la drumul principal, totuși destul de departe, cât să nu vezi, nici să nu auzi ce se întâmplă în lumea largă. Agropensiunea este găzduită de o construcție nouă, o casă verde pe un deal verde, contopindu-se cu natura, totuși concepută și amenajată cât se poate de confortabil. Nici prea mare, nici prea mică pentru ca, împreună cu cei mai apropiați și cei mai dragi prieteni sau rudenii, să poți petrece un sfârșit de săptămână minunat, sau să sărbătorești un eveniment important. Iarna lângă șemineu, vara pe terasa indundată de soare, poți petrece un moment idilic, intim, liniștit și netulburat. Dacă afară bântuie uraganul, te poți adăposti în saună, dar dacă arșița de la oraș te-a mânat aici, îți poți bălăbăni picioarele în apa rece de izvor. Pădurea, pârâul te ademenesc la o plimbare plăcută, dar dacă mireasma de lavandă te-a amețit, stai și te odihnește, fiindcă muncă, forfotă continuă și alergătură găsești oriunde. Tihnă, pace, binecuvântare și bunăvoință ca aici, în puține locuri vei găsi.

Agropensiunea Rose Hip Hill oferă cazare în 2 camere (a câte 4 locuri), o suită (2 locuri în camera principală și 4 locuri în camera secundară) și mansardă (6 locuri). Fiecare cameră are un decor special și baie proprie. 

Turiștii pot alege dintr-o gamă largă de activități, printre care o tiroliană dublă de 50 m, un tobogan cu apă, trambulină, teren de fotbal și de volei, minipark de aventură, disponibile la fermă, la o scurtă plimbare de la pensiune. Oaspeții au posibilitatea să participe la activitățile fermei, precum mulsul caprelor, pregătirea cașcavalului, cules de fructe, cules de lavandă. Atât adulții, cât și copiii se pot bucura de animalele de casă (pisici, câini) și de animalele de la fermă (capre, iepuri, găini). 

Echipa Rose Hip Hill vă poate organiza mese cu bucate tradiționale, la cerere, pentru toată durata șederii. Oaspeții agropensiunii Rose Hip Hill au acces la o bucătărie complet utilată, grătar, ciaun, o terasă spațioasă și loc pentru foc de tabără.

 


Localizare

Sinteu, județul BIHOR, România
Valea Tarnei, nr. 54, com. Sinteu, Jud. Bihor

Info

Pensiune
0755 Arată telefon
Website Link extern

Sinteu, județul BIHOR, România

@ Nicolaie Toth

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Sala de mese Sala de mese
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Televizor Televizor
teren de fotbal teren de fotbal

Contact