Pensiunea Podul Cetatii

PozeDescriere

Pensiunea Podul Cetatii este situata la poalele Dacice de la Capalna, pe soseaua DN 67C numita Transalpina sau Drumul Regelui, care pleaca din orasul Sebes jud. Alba si pana la Novaci, jud. Gorj. Pensiunea este situata la 20 de km de orasul Sebes spre Novaci si la 70 km de orasul Sibiu (cel mai apropiat aeroport). Obiectivul principal pentru turisti este cetatea Dacica de la Capalna, construita in anul 95 I.C si face parte din circuitul UNESCO. Pe traseul DN 67C Sebes-Novaci sunt amplasate 4 lacuri de acumulare: Petresti, Capalna, Tau si Oasa.

Alte obiective din apropiere care merita vizitate sunt:  Cetatea Alba Carolina: 35 km, Cetatea Medievala Calnic: 15 km, Rapa Rosie Sebes: 20 km, Partiile Ski Sureanu: 60 km, Manastirea Oasa: 50 km, Pensiunea Podul Cetatii ofera spre cazare:  11 camere duble ; 1 apartament ; 3 bungalouri

Toate camere sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: baie proprie, TV, Internet Wifi gratuit, minifrigider. Pensiunea dispune de piscina in aer liber, teren de sport multifunctional prevazut cu nocturna, parc de joaca pentru copii, facilitati pentru gratare, bucatarie separata, salon pentru servirea mesei si sala de evenimente (team-building-uri, tabere scolare, botezuri, onomastice etc.) si parcare (gratuita, inchisa si prevazuta cu camere de supraveghere).

Rezervarile se realizeaza telefonic, prin e-mail sau direct pe site (formular de contact, rezervare etc).

* Pentru grupuri mai mari/mai multe camere, rezervarile se realizeaza cu cel putin 1 luna inainte pentru disponibilitate si discounturi. Plata se realizeaza numerar, prin trasfer bancar sau cu vouchere de vacanta.

Pensiunea turistica “Podul cetatii” a fost data in folosinta in anul 1998, fiind prima pensiune de pe Valea Sebesului, situata pe malul raului Sebes langa drumul DN67 c Sebes-Novaci. Este asezata pe vesantul Cetatii Dacice din Capalna, construita de ve vreme lui Decebal, anul 99, ea face parte din lantul de fortificatii Sarmisegetuza. Pensiunea se afla pe traseul spectaculoasei sosele Transalpina care face legatura cu Obarsia Lotrului si Voineasa si cu Obarsia Lotrului – Petrosani.

Capacitate cazare

• 2 camere cu 2 paturi.

• 6 camere cu pat matrimonial.

• 1 Apartament.

• 3 bungalouri cu pat matrimonial si baie, tv lcd ,frigider.

Servicii

• Bucatarie separata pt turisti.

Restaurant si terasa.

Piscina si sezlonguri pt turistii cazati.

Spatii speciale pt copii leagane, topogane.

Teren multifunctional fotbal, tenis, basket, volei.

• Terenul este dotat cu nocturna.


Localizare

Capalna, județul ALBA, România
Capalna Nr. 172, Jud. Alba

Info

Pensiune
0258 Arată telefon
Website Link extern

Capalna, județul ALBA, România

@ Receptie

Caracteristici

Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de mese Sala de mese
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Supraveghere video Supraveghere video
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare
Piscina exterioara Piscina exterioara
teren de fotbal teren de fotbal
Teren de Tenis Teren de Tenis

Contact