Pensiunea Ma

PozeDescriere

 Pensiunea Ma oferă servicii de calitate la prețuri convenabile. Toate cele 19 camere + doua apartamente pe care le avem sunt dotate cu: baie proprie, TV, WI-FI și aer condiționat. Fiecare cameră este pictată în culori calde, cu motive florale și romantice, al căror scop este de a crea o ambianță relaxantă, inedită și confortabilă pentru clienții noștri.

 Vă punem la dispoziție parcarea privata supravegeata video care este parțial închisă. Cu prețurile reduse, atmosferă familiară și dotările existente sperăm că v-am stârnit curiozitatea și interesul de a ne vizita cât mai curând.

   Localizata in Alba Iulia si cu o capacitate de ocupare de pana la 50 persoane, Pensiunea MA dispune de restaurant cu terasa.

   Centru orasului se afla la 1 km distanta, in timp ce punctele tursitice importante se regasesc la mai putin de 2 km.

Facilitati  : Camere pentru nefumatori  ;  Wi-fi gratuit  ; Camere pentru familii ;  Parcare gratuita  ; Accepta animale(se pot percepe taxe)  ; Seif in camera  ; Acces la spalatorie(se pot percepe taxe)  ;  Serviciu de calcat (se pot percepe taxe)  ; Schimb valutar  ; Spatiu pentru depozitarea bagajelor  ; Aer conditionat

Activitati posibile:   Posibilitatea de a vizita: Muzeul Unirii, Sala Unirii, Obeliscul lui Horea Closca si Crisan, Catedrala Incoronarii, Biblioteca Batthyaneum, Statuia lui Mihai Viteazu,etc.  Toate aceste obiective se regasesc in interiorul cetatii Alba Carolina.

 


Localizare

Alba Iulia, județul ALBA, România
STR. ARIESULUI, NR. 51, ALBA IULIA

Info

Pensiune
0258 Arată telefon
Website Link extern

Alba Iulia, județul ALBA, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Aer conditionat Aer conditionat

Contact