Pensiunea Conacul Secuiesc

PozeDescriere

De-ai pășit în împărăția culmilor Trascăului, poposește la Conacul Secuiesc și bucură-te de liniștea vindecătoare a locurilor. La poalele Pietrei Secuiului, ce convinge până și soarele să răsară de două ori, camere tihnite și bucate tradiționale te îmbie la tihnă ca-ntr-o altă lume. Inspirat din arhitectura tradițională a zonei Rimetea-Colțești, aflate în patrimoniul cultural european, Conacul Secuiesc îmbină farmecul trecutului cu cerințele moderne de cazare, de patru margarete.

Turiști din toată lumea aleg să zboare cu parapanta sau să escaladeze pereții masivi ai faimoasei stânci. Pentru începători, există varianta zborului cu parapanta în tandem, pentru a experimenta senzația unică în deplină siguranță, fără pregătire anterioară. Pentru cei mici, am construit un loc de joacă din materiale eco, pentru ca ei să beneficieze de toate darurile naturii, în siguranță.

Sunteți fani ai activităților mai terestre? În curtea Conacului găsiți biciclete, pentru o tură a zonei idilice, cu farmec transilvan.

Ce ai mai putea face? Ei bine , pe langa drumetiile cu bicileta , pe langa parculertul de joaca pentru cei mici , pe langa sporturile extreme , poti sa te relaxerzi la o bere sau desert la terasa noastra , poti sa urci Piatra Secuiului sau Cetatea Trascaului.

Daca vrei sa imbini utilul cu placutul si vrei sa organizezi un team bulding cu siguranta pensiunea noastra este locul ideal. Crama pensiunii este dotata cu:  wifi , tv, markere , videoproiector, sistem audio, microfon , pupitru. Desi pensiunea noastra este situate intr-un sat in care oamenii au frica de Dumnezeu , noi ne-am gandit la  proverbul “ Paza buna trece primejdia rea   “  asa ca pe langa catelusii nostrii adoptati  care iti vor apara masina , camerele de supravehe bine amplasate in parcarile noastre iti vor face sederea linistita

 Pentru cei romantici , dar si pentru cei frigurosi va invitam la un foc de tabara organizat in gradina noastra.

Restaurantul nostru poate gazdui pana la 110 persoane , spatiu suficient de mare pentru organizarea evenimentelor importante din viata ta . Indiferent ca vorbim despreo cina romantica ,  un majorat , botez , sau o nunta , cu siguranta papilele tale gustative vor savura meniurile delicoase pregatite de bucatarii nostrii sefi. Nu ai cum sa nu mananci gulasul nostru traditional sau vestiti papanasi.

Mai rustica de fel Crama pensiunii este locul de relaxarer pentru cei ce stiu sa savureze un vin bun de casa ,  o afinata  sau un pahar de tuica de cazan.

Pentru ati face o idee despre noi , regasesti mai jos cateva poze cu noi , dar si cateva poze surprinse de la o nunta organizata la conacul nostru.


Localizare

Coltesti, județul ALBA, România
Sat Coltesti , nr 105 , Jud Alba

Info

Pensiune
0258 Arată telefon
Website Link extern

Coltesti, județul ALBA, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Wifi gratuit Wifi gratuit
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor

Contact