Hotel Suprem

PozeDescriere

Complexul Suprem este situat pe un platou în suprafață de 3000 mp, proprietate privată, într-o poziție  privilegiată, cu o panoramă amplă asupra dealurilor împădurite  din vecinătate si în imediata apropiere a  Bisericii lui Horea, edificiu de patrimoniu, donat de locuitorii comunei Albac din județul Alba. 

              Hotelul SUPREM*** a fost dat în funcțiune în anul 2003 și oferă 45 spații de cazare, din care: 28 duble (camere cu pat matrimonial sau două paturi apropiate), 7 triple (camere cu pat matrimonial sau două paturi apropiate și canapea extensibilă) și 10 apartamente . La solicitare se pot aloca, contracost și paturi suplimentare in camerele standard plus in limita disponibilitatii.

             Spațiile de cazare sunt dotate cu LCD + TV cablu , racitor, aer condiționat, grup sanitar, băi și uscătoare de păr.  În incinta hotelului  si pe terase se poate accesa gratuit internetul prin rețeaua wireless.

             În  imediata vecinătate a recepției, se află amplasat barul de zi cu o capacitate de 35 locuri, din care 20 locuri pe terasă.

            Meniul diversificat este servit < a la carte> în cele două restaurante cu o capacitate totală de 350 locuri, precum și pe terasa în aer liber cu o capacitate de 200 locuri.

          Complexul hotelier oferă  servicii complete pentru organizarea evenimentelor, conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri, team-building-uri, cursuri, nunți, botezuri, banchete, majorate,  zile aniversare. 

Pentru îmbinarea utilului cu plăcutul, noua investiție vă pune la dispoziție, cu accesul direct din recepție, spații de tratament dotate cu aparate de termoterapie, magnetoterapie cu solenoid, hidroterapie cu dus subacval, cadă galvanică cu patru celule, împachetări cu parafină, aerosoli cu ultrasunete, laserterapie, masaj corporal, sală de refacere și întreținere corporală, piscina acoperită, saună mixtă (umedă și uscată), salină pentru masaj și căi respiratorii.

Vă mai recomandăm: jocuri de tenis de masă, biliard, precum și jocurile de salon (șah, rummy, jocuri de table etc.)

Parcarea privată a hotelului oferă siguranță pe timp de noapte pentru un număr de aproximativ 30 de autoturisme.


Localizare

Olanesti, județul VÂLCEA, România
str. Parangului, nr. 12, Baile Olanesti, jud. Valcea, 245300

Info

Hotel
0250 Arată telefon
Website Link extern

Olanesti, județul VÂLCEA, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Baza tratament Baza tratament
Minibar Minibar
Parcare Parcare
masa de biliard masa de biliard
Aer conditionat Aer conditionat
Bar Bar

Contact