PozeDescriere

Hotelul Turist dispune 115 spatii de cazare, si 280 de spatii pentru servirea mesei.  Hotelul dispune de o baza de tratament de 220 locuri. Cazarea se face in camere clasificate la categoria 3 stele.Dispune de 59 camere, camere cu grup sanitar propriu.

Hotelul  “Turist”  este dotat in fiecare camera cu minifrigidere si televizoare color  conectate la televiziunea prin cablu, pentru care nu percepem tarif suplimentar. Turistii au acces  si la televizor color conectat prin cablu, instalat in holul receptiei, pensiune completa, demipensiune sau numai cazare, pentru un week-end sau mai multe zile, pe tot parcursul anului.                Restaurantul este situat in incinta Complexului Balnear unde se asigura cazarea si tratamentul, unitate moderna

Tratamentul se efectueaza in Baza de Tratament proprie, care este situata in cadrul       Complexului Balnear unde se asigura cazarea si masa. Baza de Tratament cuprinde o Policlinica Balneara si baza propriu-zisa. 

Factorul terapeutic natural in statiunea Pucioasa este reprezentat de apa minerala sulfuroasa, sulfatata, calcica, sodica hipotona, cu o mineralizare totala de 3742,8 mg/l, tratamentul afectiunilor reumatismale, temperatura apei de 15 grade celsius si debitul sursei de 3,6 l/s utilizata  in cura externa  pentru :

 Tratamentul de inalta clasa poate fi dupa caz, profilactic sau curativ, tratandu-se in principal :

- afectiuni ale aparatului locomotor de natura reumatismala degenerativa, inflamatorie si abarticulare; 

- afectiuni ale aparatului respirator;

- afectiuni ale sistemului nervos periferic si vascular periferic;

- stari post traumatice;

- boli reumatismale;

- afectiuni asociate;

 Capacitatea Bazei de Tratament este de 880 proceduri/zi putandu-se oferi conditii de tratament pentru 220 de bolnavi.      Se asigura 42 de proceduri pe sejur, constand in 3 ( trei ) proceduri diferite pe zi potrivit recomandarii medicului,  din care o procedura terapeutica majora (ex.: baia de sulf)si  2 (doua )  adiacente  in functie de natura bolii care se trateaza si  gratis a patra procedura de tratament       – cultura fizico-medicala (gimnastica sau masaj) in sala de gimnastica si cabinete de masaj. 

 

 


Localizare

Pucioasa, județul DÂMBOVIȚA, România
Hotel Turist, Strada C. Olănescu 1, Pucioasa 135400, România

Info

Hotel
0741 Arată telefon

Pucioasa, județul DÂMBOVIȚA, România

@ Marinescu Verginel

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Sala de mese Sala de mese
Seif Seif
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Baza tratament Baza tratament

Contact