Hotel TTS Spa&Wellness

PozeDescriere

Hotelul TTS Spa&Wellness Covasna este situat la 564m altitudine, în renumită zona Valea Zânelor, feerie a staţiunii Covasna

Managementul hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalităţii, Hotelul TTS**** Spa&Wellness Covasna impresionând prin valoarea şi atenţia oferită clienţilor săi.

Cu o capacitate maximă de 116 locuri dispuse în 58 de camere şi apartamente, din care un apartament Prezidenţial, un apartament Deluxe şi trei apartamente Family, Hotelul TTS**** Spa&Wellness Covasna, oferă clienţilor posibilitatea de refacere, relaxare şi odihnă deplină.

Hotelul TTS Covasna este uşor de localizat datorită arhitecturii remarcabile dar şi a excelentului amplasament. Este situat în renumită zona Valea Zânelor din staţiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principală. Liniştea deplină şi aerul curat de munte sunt doar două dintre atuurile petrecerii unui sejur în cadrul acestui hotel. Capacitatea maximă a hotelului este de 116 de locuri dispuse în 58 de camere. Şi pentru că nu ne adresăm doar turismului de leisure şi tratament, ci şi celui de business, punem la dispoziţia dumneavoastră un spaţiu special amenajat pentru întâlniri şi evenimente, doua săli de conferinţă (capacitate de 100 de locuri) dotate corespunzător cu proiector de documente, videoproiector portabil, flipchart, pinwand, retroproiector, TV, video, CD-DVD player, wi-fi.

Într-o atmosferă specială, cu un decor elegant, restaurantul Hotelului TTS**** Spa&Wellness Covasna vă întâmpină cu un meniu bogat, arome speciale, preparate exclusiviste și o servire impecabilă.

Wellness înseamnă un stil de viaţă sănătos, armonie, vitalitate, energie, relaxare şi stare de bine; wellness în plină armonie cu trupul, mintea şi sufletul…

Centrul nostru wellness, într-o atmosferă aparte şi o oază de linişte, va răsfaţa cu masaj de relaxare, exfoliere (SCRUB) corporală la duş VICHY, piscina interioară deschisă până seara târziu, masaj facial şi capilar, saună şi salina cu sare de Himalaya.

Camere aranjate cochet, cu elemente de design care te ajută să intri în atmosfera stării de bine şi de relaxare.

Camerele Hotelului TTS Spa&Wellness Covasna sunt dotate cu : 

 sistem de climatizare ;  cablu TV cu pachet de peste 100 de programe ;  internet Wireless gratuit ;  linie telefonică ;  minibar ;  baie cu dotări full ( fiecare vas WC cu funcţie de bideu, cadă/cabina de dus, uscător de păr, produse cosmetice,etc) ;  seif ;  halat de baie ;  papuci ;  facilităţi pentru prepararea ceaiului ;  detectoare de fum ;  pătuţ copil la cerere ;  fier de călcat şi masă de călcat la cerere


Localizare

Covasna, județul COVASNA, România
Str.Mihai Eminescu Nr.225, Covasna

Info

Hotel
0774 Arată telefon
Website Link extern

Covasna, județul COVASNA, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Piscina interioara Piscina interioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Sauna Uscata Sauna Uscata
Aer conditionat Aer conditionat

Contact