PozeDescriere

Hotelul  Laguna are o locatie excelenta in Eforie Nord. La 150m de plaja Belona si plaja Vraja Marii, la 50m de Baile Reci de namol de la lacul Techirghiol, la 300m de centrul statiunii, la 250m de gara. Restaurantele, terasele sunt in imediata apropiere – 50 metri de unitatea noastra de cazare. 

Din dorinta de a indeplini toate standardele si exigentele tot mai crescande ale turistilor am solicitat Ministerul Turismului ca unitatea noastra sa fie clasificata  de 2 stele, desi  intruneste standardul de 3 stele. In interiorul hotelului  spatiile sunt largi: receptie primire turisti de 60mp, camere de 16 mp, 18mp, 25mp, in functie de nr de locuri, holuri spatioase si luminoase, casa scarii cu o latime de 4m, are platforme de odihna si trepte line de urcare, gradina cu flori in fata unitatii, terasa spatioasa de 120mp cu mese, scaune si umbrele, gradina cu gazon si loc de joaca pentru copii, bucatarie separata de corpul cladirii de 30mp. 

Dotari generale : 

Cazarea se face in camere de 2, 3 sau 4 locuri, receptie, terasa dotata cu mese, scaune si umbrele la dispozitia exclusiva a turistilor cazati, gradina, curte, bucatarie, loc de joaca pentru copii, apa calda permanent- centrala termica proprie, internet wireless, aer conditionat.

Dotari camere :

Camere  duble(cu pat matrimonial), triple(un pat dublu si un pat de o persoana), sau cu 4 locuri(2 paturi duble). Toate camerele au bai proprii cu dus, televizoare cu diagonala mare, frigider cu congelator, aer conditionat, internet wireless, pardoseli de gresie, balcon. 

Facilitati: 

Cazarea fara costuri suplimentare unui copil sub 10 ani impreuna cu parintii in camera de doua locuri; anularea gratuita a rezervarii facute , daca aceasta este anuntata cu 20 de zile inainte de inceperea sejurului; 

Acces gratuit la internet, gradina, gratar, bucatarie, ;

Informatii turistice, informatii program mijloace de transport in comun, solicitare taxi, solicitare trezire la o anumita ora fara costuri suplimentare.

Acceptam orice forma de achitare a contravalorii sejurului : tichete de vacanta , carduri de vacanta, numerar, plata bancara. ara costuri suplimentare

Pentru rezervarea unui sejur mai lung este necesara achitarea unui avans de 20 % din total cost sejur, iar pentru week-end se achita contravaloarea sejurului .

 


Localizare

Eforie Nord, județul CONSTANȚA, România
Strada Marii nr.8, Eforie Nord, 905350

Info

Hotel
0724 Arată telefon

Eforie Nord, județul CONSTANȚA, România

@ Neida Dersamet

Caracteristici

2 Stele 2 Stele 2 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Centrala termica Centrala termica
Aer conditionat Aer conditionat

Contact