Pensiunea Andreea

PozeDescriere

Amplasată în Stațiunea Muntele Băişorii, la o altitudine de 1345 m, în inima Munţilor Apuseni, Pensiunea Andreea reprezintă oportunitatea excelentă pentru oaspeții care preferă să stea departe de aglomeraţiile oraşului, de a se relaxa.

Avand o capacitate de 46 locuri de cazare impartite in 15 spatii de cazare, oaspeții noștri vor aprecia confortul camerelor, potrivite pentru orice tip de ședere cât și facilitățile și serviciile oferite.

Vă oferim posibilitatea servirii mesei în restaurantul nostru, precum și posibilitatea de a organiza mese comune, petreceri sau alte evenimente similare.

Pensiunea noastră este dotată și cu o sală de conferințe cu capacitatea de 50 de persoane, optimă pentru proiecții, ședințe sau alte activitați de grup. De asemenea se pot organiza conferinte si in aer liber pe numeroasele terase ale pensiunii.

Pentru relaxare vă punem la dispoziție un centru Spa dotat cu piscină interioară, jacuzzi, cameră relaxare, vestiar și saună.

Pe timp de vară avem pregatite numeroase zone destinate servirii mesei sau relaxarii printre care se numară terasa restaurantului, terasa acoperita din gradina, mesele individuale din gradina, mese individuale acoperite de la intrarea în pensiune și masa cu fotolii de langă iazul nostru.

La capitolul activitați exterioare v-am pregatit un teren de sport versatil, ajustabil pentru fotbal, tenis de câmp, volei și baschet, iar pentru cei mici avem amenajat un loc de joacă cu hintă, tobogan și groapă de nisip.

 


Localizare

Baisoara, județul CLUJ, România
Statiunea Muntele Baisorii, nr 315A, comuna Baisoara , jud Cluj

Info

Pensiune
0738 Arată telefon
Website Link extern

Baisoara, județul CLUJ, România

@ Receptie

Caracteristici

4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete 4 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Sala de conferinte Sala de conferinte
Teren de joaca Teren de joaca
Piscina interioara Piscina interioara
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Sauna Uscata Sauna Uscata
jacuzzi jacuzzi
teren de fotbal teren de fotbal
Teren de Tenis Teren de Tenis
Centru Spa Centru Spa

Contact