Pensiunea Perla Carpatilor

PozeDescriere

Amplasata la intrarea in frumoasa localitate Moieciu de Sus – Brasov, Pensiunea Perla Carpatilor este o oaza de liniste, odihna si relaxare in mijlocul naturii. Pensiunea este situata intr-un cadru natural deosebit, langa o padure de conifere, la o altitudine de cca 900 m. Perla Carpatilor dispune de camere spatioase. Fiecare camera are baie proprie, balcon, internet si televiziune prin satelit.

Pensiunea Perla Carpatilor beneficiaza de cele mai noi si moderne dotari: 2 bucatarii complet utilate pentru turisti (doar pentru gustari rapide), un salon cu capacitate de pana la 50 de persoane si un salon de 20 de persoane, pretabile si pentru sedinte, o parcare amenajata de 20 de locuri, un spatiu de joaca pentru copii, foisor, terasa in stil rustic si gratar.

Perla Carpatilor – Moieciu de Sus dispune de 2 vile care va ofera cazare in 20 de camere spatioase. Fiecare camera are baie proprie, acces la balcon, internet / wi-fi si televiziune prin satelit. Puteti opta pentru ambianta rustica oferita de Vila 1 (11 camere duble si una tripla) sau pentru stilul clasic, elegant, din Vila 2 (3 camere duble si 5 camere triple).

Pensiunea ofera toate facilitatile necesare pentru petrecerea unui sejur de poveste impreuna cu familia ta sau cu prietenii tai; avem 2 buctarii complet utilitate, adaptate perfect nevoilor tale (aragaz, cuptor cu microunde, vesela etc.), un gratar traditional acoperit, un foisor unde se poate servi masa sau poti sa te relaxezi la un pahar de vorba cu cei dragi si o terasa rustica cu vedere catre colinele muntilor.

 

 

 

 

 


Localizare

Moieciu de Sus, județul BRAȘOV, România
Str. Principala Nr. 227, Moieciu de Sus, Jud. Brasov

Info

Pensiune
0747 Arată telefon
Website Link extern

Moieciu de Sus, județul BRAȘOV, România

@ Receptie

Caracteristici

Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Foisor Foisor
Sala de mese Sala de mese
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Parcare Parcare

Contact