Pensiunea Muntele Rece

PozeDescriere

Pensiunea Muntele Rece, clasificata la 3 margarete, dispune de 8 camere duble, 2 camere de familie, 1 suita, restaurantsala de conferinte cu lumina naturala si toate facilitatile incluse, sala de jocuri, loc de joaca pentru copii afara,  mini teren de fotbal, terasa acoperita, gratar, parcare gratuita, wi-fi gratuit in toata pensiunea. 

Cazarea include urmatoarele: toate taxele, mic dejun, parcare, wi-fi, acces la sala de jocuri.

Pentru dimineți începute perfect, cu un mic-dejun delicios vă punem la dispoziție o zonă de servit masa, cu o capacitate de 30 de persoane. Și pentru că știm că buna dispoziție vine o dată cu socializarea, în holul central, precum și în holul fiecărui etaj, există zone special amenajate pentru odihnă, relaxare, citit, sau pur și simplu vorbit alături de cei dragi dumneavoastră.

Pentru ca micii noștri oaspeți să se poată bucura de activități în aer liber, sub privirile adulților, le-am asigurat un cadrul natural, verde și sigur. Un spațiu de joacă nou, realizat din materiale sigure pentru a le încânta și încuraja cheful de joacă în aer liber. Este un spațiu amenajat în curtea pensiunii, de unde pot fi supravegheați cu ușurință de cei mari.

Sala de evenimente a fost de la început concepută pentru a asigura un confort și o acustică de calitate. Cu o capacitate de 40 de persoane, este o alegere potrivită pentru orice eveniment important ce merită celebrat alături de cele mai apropiate persoane dumneavostră. Sala dispune de o stație de sonorizare performantă și se adapteză în funcție de specificul evenimentului.

 


Localizare

Bran, județul BRAȘOV, România
Strada Bisericii nr.5, Bran, 507025, România

Info

Pensiune
0731 Arată telefon
Website Link extern

Bran, județul BRAȘOV, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de mese Sala de mese
Mic dejun Mic dejun
Sala de conferinte Sala de conferinte
Teren de joaca Teren de joaca
Gratar Gratar
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
masa de biliard masa de biliard

Contact