Pensiunea Laura

PozeDescriere

Situata in partea de sud a orasului aproape de iesirea spre Bucuresti, intr-o zona pitoreasca, foarte linistita si usor accesibila, la numai 15 minute de centrul istoric al  Brasovului, Pensiunea LAURA ofera oaspetilor sai conditii deosebite si servicii de calitate intr-o ambianta intima aparte.

Pensiunea dispune de camere duble, triple si family foarte confortabile si bine utilate, la standard de trei stele, un restaurant elegant cu meniuri traditionale, bar de zi, terasa in aer liber si parcare proprie.

Fiind situata intr-o oaza de liniste si aer curat, linga padure si Lacul Noua, este locatia ideala pentru a petrece citeva zile de relaxare, cu posibilitati multiple de petrecere a timpului liber intr-un cadru natural deosebit.

Deasemenea este alegerea potrivita pentru delegati si profesionistii aflati in interes de afaceri, fiind amplasata foarte aproape de principala zona comerciala a orasului (la 300 metri de Calea Bucuresti)  si cu acces facil catre centru si celelalte regiuni ale Brasovului.

Serviciile oferite sunt la un standard ridicat si au fost concepute intr-un mod practic si prietenos, orientate catre nevoile fiecarui client in parte.

Cazare

Pensiunea Laura pune la dispozitia oaspetilor sai 12 camere spatioase si foarte confortabile, in regimuri duble, triple si family (patru locuri), bine utilate, la standarde de trei stele, gandite catre confortul si nevoile fiecarui turist.

Camerele dispun de baie proprie cu cabina de dus, wireless high speed, cablu tv, frigider, uscator de par si birou de lucru. O parte dintre camere au acces la terasa cu vedere spre padure si M-tii Piatra Mare.

Facilitati : Receptie 24 h; Parcare privata; Restaurant intre orele 07 – 22.00; Bar de zi pana la ora 24.00; Acces gratuit la internet;

Informatii turistice si culturale; Rezervari de bilete la diverse evenimente, spectacole, cluburi sau locatii; Comenzi taxi.


Localizare

Brasov, județul BRAȘOV, România
Str.Lacurilor nr.33C, Brasov

Info

Pensiune
0744 Arată telefon
Website Link extern

Brasov, județul BRAȘOV, România

@ Florin Ciulei

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Terasa Exterioara Terasa Exterioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Minibar Minibar
Parcare Parcare

Contact