Pensiunea Italiana

PozeDescriere

Tarifele noastre mici nu reflecta nicidecum calitatile inalte si dotarile speciale ale pensiunii. Primim si tichete/card de vacanta. La doar 5 minute pe jos de Biserica Neagra si Piata Sfatului, in plin centrul istoric al orasului, suntem bucurosi sa va primim intr-o pensiune in stil italian, in camere spatioase, calduroase cui bai proprii cu cada, jacuzii, dus sau hidro-masaj,Tv, Wifi, frigider, curte cu foisor si terasa incalzita, la cel mai bun raport Pret - Calitate, in camere pentru una, doua, trei sau patru persoane si pana la suite de lux cu scara interioara si dormitor cu pat rotund la etaj.

Toate camerele dispun de tot ceea ce e nevoie pentru un sejur placut: baie proprie cu cada, jacuzzi sau dus, wi-fi de mare viteza, televizor prin cablu, minibar sau frigider (in afara de camerele economy), birou sau masuta de lucru cu fotolii, uscator de par, etc.Majoritatea camerelor dispun de frigider/minibar, in care se pot depozita articolele prorprii sau achizitionate de la receptie.

Localizarea ideala a pensiunii, la 5 minute pe jos de Piata Sfatului, Biserica Neagra si celelalte puncte de interes ale centrului vechi al orasului, Pensiunea Italiana in cele 30 de locuri ale ei, ofera oaspetilor, impreuna cu serviciile de calitate oferite si, nu in ultimul rand, tarifele atat de mici, toate motivele pentru a petrece atat o vacanta la munte cat si un citybreak destins in Brasov.

Pensiunea se gaseste pe artera principala dupa intrarea in oras (Strada Lunga) si la doar cateva minute pe jos de punctul zero al centrului vechi al Brasovului, Livada Postei, si de principalele puncte de interes: Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii, Turnul al si Turnul negru,centrul comercial de pe strada pietonala centrala, drumul spre teleferic si iesirea spre Poiana Brasov, etc.

Parcarea se poate face fara plata pe trotuarul din fata pensiunii (supravegheata video 24/7, aprox. 18 locuri de parcare) sau pe strada din spatele ei. Nu se pot rezerva.

Datorita preturilor extrem de ieftine in comparatie cu celelalte unitati de cazare si a numarului mare de solicitari, rezervarile se fac doar pe baza de avans in 24 de ore de 50% din suma totala a cazarii, diferenta urmand sa se achite la receptie la sosire. In caz de neprezentare sau anulare oricand a rezervarii, avansul nu se returneaza, el reprezentand garantia sejurului. Tarifele in perioada sarbatorilor sunt diferite de cele afisate, pentru tarifele in aceste perioade. Consultti ofertele speciale.

Copiii pana la 3 ani se pot caza gratuit in camera parintilor fara pat suplimentar. Persoanele peste 3 ani sau cei care doresc pat suplimentar vor trebui sa plateasca un cost suplimentar.

Animalele de companie mici sunt acceptate, in anumite conditii si cu anumite costuri simbolice suplimentare.

Pensiunea isi rezerva dreptul de a selecta clientii.


Localizare

Brasov, județul BRAȘOV, România
Str. Lunga nr. 70, Brasov, Judetul Brasov

Info

Pensiune
0741 Arată telefon
Website Link extern

Brasov, județul BRAȘOV, România

@ Receptie

Caracteristici

3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete 3 Margarete
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Televizor Televizor
Minibar Minibar

Contact