Vila Teleconstructia

PozeDescriere

Vila Teleconstructia din Slanic Moldova ofera servicii de cazare, restaurant, sala de conferinta, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, tenis de camp.

Asezat in inima statiunii, Turistic Vila Teleconstructia te asteapta pentru a-ti oferi o gama diversificata de servicii, complexul se adreseaza mai multor segmente de clientela, putand asigura prin diversitatea seviciilor pe care le pune la dispozitia turistilor, atat petrecerea unor vacante sau minivacante, cat si organizarea de intruniri de afaceri, simpozioane, traininguri sau alte activitati de acest gen care se adreseaza clientelei de afaceri.

Restaurant Vila Teleconstructia va pune la dispozitie o bucatarie cu produse rafinate si variate. Meniurile din cadrul restaurantului din Slanic Moldova sunt adaptate fiecarui client, preparatele culinare fiind “ca la mama acasa”. Pentru a va face o imagine asupra acestor servicii, va invitam sa rasfoiti meniul din restaurantul nostru. Dupa distractia la piscina sau la tenis, te asteptam cu preparate delicioase.

Complexul Turistic Vila Teleconstructia dispune de un teren de tenis acoperit iar partia de schi si snowboard se afla la doar 1100 m de locatia noastra.

Sala de fitness se afla la etajul 1 din corpul B al Complexului si este echipata pentru un antrenament complet. Accesul la sala de fitness, terenul de tenis de camp si tenis de masa este gratuit.

Complexul dispune de cea mai mare piscina acoperita din statunea Slanic Moldova. Apa este mentinuta la temperatura de 30 grade C iar temperatura ambientala la 30 grade C.  Piscina este de dimensiuni semiolimpice, avand lungimea de 21 m si latimea de 9 m. Adancimea acesteia porneste de la 1.60 m si ajunge la 3.20 m. Accesul la piscina este gratuit.

 

 

 


Localizare

Slanic-Moldova, județul BACĂU, România
str. Vasile Alecsandri, nr. 8, Slanic Moldova, Jud. Bacau

Info

Vilă
0234 Arată telefon
Website Link extern

Slanic-Moldova, județul BACĂU, România

@ Rerceptie

Caracteristici

3 Stele 3 Stele 3 Stele 3 Stele
Baie cu dus Baie cu dus
Wifi gratuit Wifi gratuit
Sala de conferinte Sala de conferinte
Piscina interioara Piscina interioara
Televizor Televizor
sauna umeda sauna umeda
jacuzzi jacuzzi
Teren de Tenis Teren de Tenis
Sala de fitness Sala de fitness

Contact