Complex turistic Valea cu Pesti

PozeDescriere

Complexul turistic Valea cu Pesti – 4 stele are un amplasament de exceptie, intr-o zona in care pe un arc de cerc de 270 grade, ofera turistilor o priveliste minunata asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras. Amplasat intr-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de Barajul Vidraru, la 12 km de Cetatea Poienari (obiectiv turistic inclus in circuitele Dracula) si la mai putin de 38 km de Curtea de Arges pe celebrul  drum Transfagarasan km 70 – DN7C, Complexul Turistic Valea cu Pesti va ofera servicii turistice tot timpul anului la un inalt standard de calitate.

Complexul turistic Valea cu Pesti are o capacitate totala de cazare de 60 de camere cu spatii destinate serviciilor de agrement, restaurant, seminarii-conferinte.

La demisol este amplasata zona SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi) si zona de agrement (sala bowling, biliard si tenis de masa) si o sala multifunctionala. La parterul complexului se afla receptia, barul de zi, sala de conferinte (capacitate 100 de locuri - teatru, dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart) si restaurantul (capacitate 160 locuri). Camerele oferite turistilor sunt amplasate la etajele 1-4.

Fiecare camera areTV, telefon si grup sanitar. Accesul spre camere se face cu liftul sau pe scari iar accesul in camere este direct din holul de nivel si aproape toate camerele au balcon.

Complexul dispune si de parcare proprie cu 40 locuri in incinta complexului turistic si inca 20 de locuri in imediata apropriere, la o distanta de circa 50m, in vecinatatea drumului national


Localizare

-, județul ARGEȘ, România
Transfăgărășan

Info

Complex Turistic
0248 Arată telefon
Website Link extern

-, județul ARGEȘ, România

@ Receptie Hotel

Caracteristici

4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele 4 Stele
Baie cu Cada Baie cu Cada
Sala de conferinte Sala de conferinte
Piscina interioara Piscina interioara
Restaurant Restaurant
Televizor Televizor
Parcare Parcare
jacuzzi jacuzzi
sala bowling sala bowling
teren de fotbal teren de fotbal
Joc darts Joc darts
masa de biliard masa de biliard

Contact