HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
MARAMURES
HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO
PARTII DE SKI

Pestera īn gheata de la Cascada Moara Surii

Oricīt de mult ai drumeti īn Muntii Maramuresului, cei cuprinsi īntre rīul Viseu si granita cu Ucraina, si tot nu poti spune ca-i cunosti foarte bine. Pentru ca īntotdeauna īti ramīne o vale sau un vīrf la care n-ai ajuns. Auzisem din vorba-n vorba ca cea mai mare cascada din Muntii Maramuresului ar fi Moara Surii din Muntele Serban.

Lacul de acumulare Friza

Lacul de acumulare Friza situat la 10 km de Baia Mare

Lacul Ocna Sugatag

Lacul Ocna Sugatag la 20 km de Sighetul Marmatiei. Lacul Ocna Sugatag are valoare curativa si este situat in statiunea care poarta acelasi nume.

Masivul Pietrosu 2303m

(Muntii Rodnei) situati la 10 km fata de Borsa; Muntii Gutai 1443m, sunt parte din lantul muntilor vulcanici.

Staiunea Borsa

De retinut si statiunea Borsa o statiune balneoclimaterica si de odihna. Borsa este situata la o altitudine de 850m la poalele Muntilor Rodnei. Temperaturi medii: 8 grade iarna si 20 vara. Borsa ofera multe posibilitati de drumetie. Tratamente in cadrul bazelor din statiune sunt: terapii moderne, naturiste, mofete naturale.


Valea Izei si Valea Marei

Sunt niste trasee care ofera posibilitatea de a vizita multe biserici din lemn si porti maramuresene.

Grota din Faget

Sighetu Marmatiei, Dealul Bagna.Se afla la obārsia Vaii Lungi pe versantul sudic. Este o galerie de mina din sec. XVIII-XX, lunga de 45m īn tufuri dacitice badeniene.

Pestera din Solovan

Sighetu Marmatiei, Dealul Solovan.Se afla aproape de culmea simetrica a Solovanului pe traseul marcat cu cruce rosie. Are o dezvoltare de 26m si s-a format prin colectarea apelor de precipitatie pe factura si stationarea acestora īn baza nivelului grezos, unde a determinat dezagregarea si levigarea gresiei.

Grota de la Cetatuia

Oncesti, Dealul Cetatii.Se afla īn incinta cetatii. Este o cavitate de 7,3 m si a fost creata prin extragerea blocurilor de gresie care au fost utilizate la constructia turnului feudal.