HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
GORJ
Pensiunea Alpin
Ranca, Jud. Gorj Tel 0724-233.059 Tel 0724.233.250 3 margarete
www.alpinranca.ro pensiunea_alpin@yahoo.com
poza pensiunea Alpin poza pensiunea Alpin - Ranca poza pensiunea Alpin - Gorj
poza pensiunea Alpin poza pensiunea Alpin - Ranca poza pensiunea Alpin - Gorj
Descriere si localizare pensiunea Alpin - Ranca
Pensiunea Aplin este amplasata la 200m distanta de partia principala.
Aceasta este construita din lemn si piatra de munte, cu specific tyrolez. Pensiunea Alpin troneaza in acest mirific peisaj muntos, emanand, atat prin arhitectura si design, frumusete si rafinament, dar si prin siguranta si ambianta relaxanta.
Facilitati pensiunea pensiunea Alpin - Ranca
Are o capacitate de 10 camere, cu 26 de locuri, fiecare camera fiind dotata cu TV (plasma) si bai proprii ultramoderne cu incalzire centrala prin podea. In living se afla semineul rustic unde va puteti delecta cu prietenii ascultand muzica all times & all types, privind la TV sau desfasurand alte activitati; toate acestea intr-un cadru intim.
Alte facilitati pensiunea pensiunea Alpin - Ranca - Gorj
Alte Facilitati sau moduri de recreere
Pensiunea Alpin este dotata cu internet wirless.
Barul este aprovizionat cu cele mai diversificate bauturi si cea mai savuroasa cafea preparata dupa retete braziliene. Iar restaurantul, cu specific vanatoresc, dar si traditional, satisface poftele fiecarui turist, atat prin antreurile (consome de pui si sups de vits), diferite snacks-uri cat si prin specialitatea casei.
Pentru cei care iubesc sportul la maxim, Pensiunea Alpin, singura de altfel, din statiunea Ranca, detine, in timpul verii, o baza sportiva cu nocturna si gazon sintetic de inalta calitate unde se pot desfasura sporturi precum fotbal, volei, baschet, handbal si tenis.
Restaurant propriu cu specific vanatoresc, bar, bauturi fine si diversificate, living, restaurant, bai ultra-moderne cu incalzire prin podea, baza sportiva/patinoar, camera-online.
HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO