HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
BRASOV
Hotel Citrin
Brasov, Str.Rosiorilor nr. 18-20, 500102, Jud Brasov Tel 0268-322.717 Fax 0368-818.726 3 stele
www.hotelcitrin.ro office@hotelcitrin.ro
poza Hotel poza Hotel Citrin - Brasov poza Hotel Citrin
poza Hotel poza Hotel Citrin - Brasov poza Hotel Citrin
Descriere si localizare Hotel Citrin - Brasov
Bine ati venit la Hotel Citrin !
Imbinand armonios stilul clasic cu cel modern, Hotel Citrin satisface cele mai variate gusturi. Cu siguranta, clientii vor gasi aici un spatiu cald, intim, generos si confortul specific unei constructii noi. Fiind situat in Centrul Civic al Brasovului si aproape de Centrul Vechi, permite o lejera programare a timpului atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii interesati de cultura si istoria Brasovului.
Cazare Hotel Citrin - Brasov
Clasificat la categoria de 3 stele, hotelul nostru va sta la dispozitie cu 27 spatii de cazare, dintre care 24 de camere duble si 3 apartamente dotate cu:sistem de acces bazat pe cartela, birou de lucru,acces internet,ecran LCD,telefon national si international,seif,aer conditionat,minibar,uscator de par,detectoare de fum,sistem de prevenire a incendiilor.
Facilitati Hotel Citrin - Brasov
Restaurant:
Hotel Citrin dispune de un restaurant select in care clientii pot servi micul dejun, oferind totodata locatia ideala organizarii de petreceri, nunti sau botezuri. Veti fi intampinati aici de un personal caracterizat de profesionalism si entuziasmul tineretii.
HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO
PARTII DE SKI