HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
BRASOV
Hotel Alpin
Poiana Brasov, cod 500001, Jud Brasov Tel 0268-262.343 Fax 0268-262.435 4 stele
www.hotelalpin.ro contact@hotelalpin.ro
poza Hotel Alpin - Poiana Brasov poza Hotel Alpin - Poiana Brasov poza Hotel Alpin
poza Hotel Alpin - Poiana Brasov poza Hotel Alpin - Poiana Brasov poza Hotel Alpin
Descriere si localizare Hotel Alpin - Poiana Brasov
Amplasat in Poiana Brasov , hotelul Alpin este un hotel elegant cu atmosfera prietenoasa potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism precum si pentru familii. Alpin este mai mult decat un hotel de 4 stele: este o experienta pe care trebuie sa o traiesti.
Dotare Hotel Alpin - Poiana Brasov
Hotelul dispune de 144 spatii de cazare (4 apartamente, 5 camere executive, 13 single, 122 camere duble) si 114 apartamente de lux (2 dormitoare, 2 bai, living si terasa), dotate cu televizor/plasma, telefon international, minibar, internet prin cablu si wi-fi , jacuzzi, terase , grupuri sanitare cu cada si uscator de par, iar mobilierul din lemn masiv a fost atent ales pentru confortul oaspetilor.
Alte facilitati Hotel Alpin - Poiana Brasov
Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane, cu o serie de spatii discret separate care ofera zone discrete, partial izolate pentru grupuri mai mici, cu o echipa de bucatari de exceptie, condusi de un sef de restaurant cu o vasta experienta in pregatirea, organizarea si deservirea meselor.
Restaurantul de la Alpin Resort Hotel**** īti poate oferi desfatari culinare absolut memorabile, īntr-o multitudine de situatii, fie ca esti la o īntālnire cu viitoarea sotie, fie ca ai venit īn concediu cu familia si prietenii, sau daca participi la un teambuilding sau la o conferinta alaturi de colegii de serviciu sau de breasla.
HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO
PARTII DE SKI