HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
BRASOV
Hotel Cabana Skiorilor
Predeal ,Str.Teleferic nr.8B, Jud Brasov Tel 0760-699.220 Fax 0314-326.830 4 stele
www.cabanaskiorilor.ro mihaela@davtour.ro
poza Hotel Cabana Skiorilor poza Hotel Cabana Skiorilor- Predeal poza Hotel Cabana Skiorilor - Brasov
poza Hotel Cabana Skiorilor poza Hotel Cabana Skiorilor - Predeal poza Hotel Cabana Skiorilor - Brasov
Descriere si localizare Hotel Cabana Skiorilor - Predeal
Hotelul CABANA SKIORILOR 4* este situat pe strada Teleferic Nr.8B, la baza partiei de ski Clabucet din Predeal, langa telescaun, fiind si un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei. Cu o arhitectura si o amenajare moderna hotelul CABANA SKIORILOR este locul ideal de a va petrece timpul liber si vacantele alaturi de familie si prieteni .
Dotare Hotel Cabana Skiorilor - Predeal
CABANA SKIORILOR va mai pune la dispozitie o sala de conferinta avand o capacitate de 40 de locuri, dotata cu TV color, DVD, ecran de proiectie, flip chart si video proiector.
CABANA SKIORILOR asigura turistilor un grad ridicat de confort oferind camere, moderne , dotate cu internet, minibar , televiziune prin cablu, grup sanitar propriu si balcon.
Alte facilitati Hotel Cabana Skiorilor - Predeal - Brasov
Restaurantul CABANA SKIORILOR cu o capacitate de 80 de locuri , va asteapta sa gustati preparate cu specific traditional romanesc cat si international. Totodata este locul cel mai potrivit pentru distractie oferindu-va petreceri cu lautari, karaoke si dansuri.
Închirieri materiale sportive
În apropierea fiecărei pârtii de schi, centrele de închirieri vă pun la dispozitie echipamente sportive pentru practicarea sporturilor de iarnă (schiuri, bete, clăpari/bocanci, ochelari de schi, săniute, plăci de snowboard, etc.), asta înseamnă că nu sunteti nevoiti să vă cumpărati echipament de schi personal în cazul în care nu sunteti un mare fan al acestui sport si doriti ocazional să-l practicati.

PACHET PASTE SI 1 MAI - OFERTA 2011

HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO
PARTII DE SKI