HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
BRASOV
Villa Carpatic
Predeal, Str. Trei Brazi Nr. 59, Judetul Brasov Tel 0724-536.690 Fax 0268-455.498 4 margarete
rezervari@carpaticvilla.ro www.carpaticvilla.ro
poza Villa Carpatic poza Villa Carpatic - Predeal poza Villa Carpatic - Brasov
poza Villa Carpatic poza Villa Carpatic - Predeal poza Villa Carpatic - Brasov
Descriere si localizare Villa Carpatic - Predeal
Carpatic Villa este amplasata intr-un superb cadru natural, la cota 1200 din Predeal, inconjurata de brazi si dispune de o excelenta panorama asupra muntilor Bucegi.
Carpatic Villa din statiunea Predeal este o cladire noua cu arhitectura moderna.
Localizare: din Predeal se intra pe Strada Trei Brazi, se merge inainte pana la cota 1200, unde se vireaza brusc la stanga si se parcurg 20 m de drum pietruit.
De asemenea, Carpatic Villa este situata aproape de partia de ski Clabucet din Predeal si la doar 1,5 km de centrul statiunii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui sejur de neuitat, aproape de toate atractiile din Predeal.
Dotare pensiune Villa Carpatic - Predeal
Carpatic Villa dispune de 32 locuri de cazare in 14 camere matrimoniale, mobilate si dotate modern.
Pensiunea dispune de o superba terasa, unde se pot servi cocktail-uri, bauturi racoritoare sau chiar micul dejun atunci cand vremea o permite.
Dotari pensiune: NOU!!! Sauna si sala de fitness GRATUIT
Bar, Restaurant, Living, Terasa, Sala de conferinte, Snack - Non Stop, Parcare proprie gratuita, Acces interzis cu animale de casa.
Dotari camere: Camere fumatori, Camere nefumatori, Camere cu dus, TV / Cablu / Satelit, Minibar, Uscator de par, Internet, Telefon.
Alte facilitati Villa Carpatic - Predeal - Brasov
Livingul este spatios, ideal pentru relaxare, se pot viziona filme pe DVD si satelit, meciuri de fotbal impreuna cu prietenii, toate pe plasma cu diagonala de 110 cm. Se poate juca sah, table, rummy si alte jocuri distractive.
Restaurantul poate gazdui 32 de persoane si este locul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale, zilelor de nastere si chiar a botezurilor. Organizam petreceri pentru Sarbatorile de Iarna, Craciun si Revelion, pentru Pasti, Valentine's Day si Halloween.
Sala de conferinte: Capacitatea este de 32 de locuri. Restaurantul a fost astfel conceput incat sa poata indeplini cerintele unei sali de conferinta moderne.
HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO
PARTII DE SKI