HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
BRASOV
Residence Ambient
Brasov, Str. Castanilor Nr.3, Judetul Brasov Tel 0771-796.069 Fax 0268-547.191 3 margarete
reservations@residenceambient.ro www.residenceambient.ro
poza residence Ambient poza residence Ambient - Brasov poza residence Ambient - Brasov
poza residence Ambient poza residence Ambient - Brasov poza residence Ambient - Brasov
Descriere si localizare pensiunea Ambient - Brasov
Residence Ambient: Orizonturi turistice noi pentru timpuri noi
Bucurati-va de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate recent deschisa, in care veti avea ocazia de a experimenta confortul si intimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului, in apartamentele noastre spatioase si dotate cu toate facilitatile necesare!

O placuta combinatie de decor si elemente arhitecturale medievale cu accente moderne, Ambient Residence va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru o sedere reusita din toate punctele de vedere: locatie centrala, servicii cu facilitati de 3 stele si siguranta.

Fiind situata la etajul doi al unei cladiri de epoca din incantatorul centru vechi al Brasovului, foarte aproape de celelate 2 locatii ale noastre, hotel Ambient si pensiunea Ambient, Ambient Residence se afla la cativa pasi de punctele de atractie turistice ale Brasovului (Piata Sfatului, Biserica neagra, etc).

Elementele de lemn, mobilierul clasic in culori calde si decoratiunile inspirat alese creaza o atmosfera primitoare care va imbie de indata ce ne-ati trecut pragul.

Dotare pensiune pensiunea Ambient - Brasov
Unitatea este compusa din 13 camere duble si 7 apartamente (dormitor si living room), bucatarie comuna dotata complet (frigider, plita electrica, filtru de cafea, prajitor, sandwich maker, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri) si un salon comun de mic dejun, cu o vedere superba catre Tampa. Toate camerele sunt pentru nefumatori la fel ca si salonul de mic dejun de la nivelul inferior, insa bucataria este si pentru fumatori.
Alte facilitati pensiunea Ambient - Brasov
Facilitati si Servicii :
Noutatea acestui concept de cazare consta si in preturile deosebit de convenabile, incepand de la 35 euro/noapte/camera ( incluzand internet wireless, parcare, lenjerie, prosoape si curatenie zilnica).

Pentru ca check in-ul se face doar la pensiunea Ambient, care este situata la 150 de m de Ambient Residence, va veti afla in posesia cheilor unitatii de cazare pe toata perioada sederii, avand astfel acces 24 de ore din 24. Pe langa aceasta, pentru ca siguranta este de maxima importanta atunci cand vorbim despre confort, Ambient Residence este supravegheata electronic in permanenta.

Asadar, experimentati noul nostru concept de cazare ; Ambient Residence va asteapta!
HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO
PARTII DE SKI