HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
BRASOV
Pensiunea Katharina
Bran - 507025, Judetul Brasov , Romania Mob 0742-032.615 4 margarete
http://pensiuneakatharinabran.e-trader.ro
Descriere si localizare
Pensiunea "Katharina**** Bran" situata in Bran, judetul Brasov, va invita sa petreceti vacanta, un concediu sau un weekend, intr-un cadru mai retras si pitoresc, cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi si Castelul Bran. Situata in mijlocul naturii, pensiunea PENSIUNEA KATHARINA BRAN este garantia unui sejur reusit, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte!
Facilitati pensiune
Construita in stil traditional specific zonei, cu aspect rustic, dar in acelasi timp dotata modern, pensiunea Katharina, este locul unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie. Pensiunea dispune de 12 camere ( camere de lux 24 metri patrati), din care: - 8 camere cu pat dublu, baie proprie si balcon - 3 apartamente baie, balcon. Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. De precizat ca fiecare camera, precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS. Pensiunea este echipata cu incalzire centrala, fiind disponibila in orice moment al anului. La parter se gaseste restaurantul cu o capacitate de 80 locuri ideal pentru mese festive, botez, etc. Teren de joaca pentru copii, sala de aerobic si forta, tenis de masa, biliard. Curtea foarte larga este ideala atat pentru copii, cat si pentru adulti dand oaspetilor un sentiment de libertate. In spate se afla o gradina cu pomi fructiferi si iarba verde unde se pot organiza petreceri cu gratar si berbec la protap. Servim palinca, branza in burduf de brad si orice specialitate a zonei Branului la cererea turistilor.
Facilitati cazare
Pensiunea dispune de 12 camere, din care: - 8 camere cu pat dublu, baie proprie si balcon - 3 apartamente camere cu baie proprie si balcon, unde pe langa patul dublu, la cerere, se poate introduce un pat simplu. De precizat ca fiecare camera, precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS. Pensiunea este echipata cu incalzire centrala, fiind disponibila in orice moment al anului.
HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO
PARTII DE SKI