HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
BIHOR
Hotel Iris
Bors, Calea Borului nr.400,cod 410605, jud. Bihor Tel 0259-401.200 Fax 0259-316.741 3 stele
www.irishotel.ro reservation@irishotel.ro
poza Hotel Iris - Bors poza Hotel Iris - Bors poza Hotel Iris - Bors
poza Hotel Iris - Bors poza Hotel Iris - Bors poza Hotel Iris - Bors
Descriere si localizare Hotel Iris - Bors
Clasificat la categoria 3***, Hotelul Iris este situat pe E60, la 2 km distanta de vama Bors si la 8 km distanta de Oradea si la doar 58 km departare de autostrada nou deschisa M3 Debrecen-Budapesta.
Dotare Hotel Iris - Bors
Cu o oferta de 73 de camere single si duble si un spatiu de parcare generos si sigur , pazit , de 100 de locuri , pentru autoturisme si autocare , hotelul s-a dovedit a fi optiunea perfecta atat pentru turistii aflati in tranzit, cat si pentru clasa “business”.
Facilitati Hotel Iris - Bors - Bihor
Camerele au aer conditionat, Tv color,minibar,telefon cu acces international , internet, baie, uscator, mobilier modern, camere entru persoanele cu dezabilitati, camere pentru nefumatori,parcare pazita.
Alte facilitati :
Restaurantul cu cele 100 de locuri, deschis 24 h, ofera specialitati din bucataria internationala si sta la dispozitia d-vs pentru organizarea de nunti, botezuri, aniversarea zilelor de nastere precum si a altor evenimente.
Sala de conferinte, complet utilata, poate gazdui pana la 50 de persoane pt meetinguri, conferinte , traininguri, cocktailuri si alte evenimente
HARTI
INCHIRIERI MASINI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO