HOME HOTELURI MOTELURI PENSIUNI / VILE AGENTII TURISTICE STATIUNI BALNEARE CAMPINGURI RESTAURANTE
ARGES
HARTI
TRANSPORTURI
OBIECTIVE TURISTICE
REZERVATII NATURALE
PROGRAME CULTURALE
GALERIE FOTO

Statiunea Albesti de Muscel

Situata la 11 kilometri de Câmpulung Muscel, comuna Albesti de Muscel reprezinta una dintre atractiile turistice de invidiat ale judetului. Cunoscuta mai mult pentru celebra piatra de Albesti cu care s-au construit multe dintre cladirile celebre din tara dar si de peste hotare, Albesti de Muscel este în prezent un punct turistic demn de vizitat.

Statiunea Badesti

La 60 km de Pitesti, este o statiune balneoclimaterica permanenta, de interes local.Statiunea se mandreste cu aparatura de tratament moderna, indicata pentru tratarea diferitelor afectiuni.

Statiunea Bradetu

Este o statiune balneoclimaterica, situata la 28 km de Curtea de Arges.Este situata la 624 m altitudine, pe cursul superior al râului Vâlsan, în depresiunea Bradetu. Factori balneari: - ape minerale sulfuroase, clorurate, sodice, hipotone; - ape minerale sulfuroase. Numeroasele izvoare cu apa minerala existente aici, sunt indicate pentru tratarea asteniei si a starilor de surmenaj fizic si intelectual.In aceasta statiune se gaseste si o biserica de schit, "Inaltarea Domnului", cu picturi murale ce se pastreaza din 1761.

Statiunea Bughea de Sus

Statiune balneoclimaterica. Statiune balneoclimaterica de interes local, cu activitate sezoniera. Este situata la 590 m altitudine, la poalele de SE ale Muntilor Iezer. Factori balneari: - ape minerale sulfuroase, clorurate, unele iodurate, sodice, hipotone.

Complexul Balnear Magura Situat la 5 km de Campulung Muscel, in Bughea de Sus, Complexul Balnear Magura dispune de 80 de locuri de cazare,in camere de 2 si 3 locuri precum si de restaurant, terasa, bar de zi. Complexul Magura este baza de tratament pentru urmatoarele afectiuni: - afectiuni gastrice, biliare respiratorii, forme de tuberculoza neevolutiva si emfizem Pulmonar; afectiuni reumatice (reumatismul Soklski Boullard, artrita infectioasa secundara, poliartrita cronica evolutiva si spondilita; artroza, reumatismul extraarticular; afectiuni ginecologice (tratament infectii genitale cronice, tratament sterilitate, tratamente amenoree).